fbpx

Sponzorovaný obsah

Daniel Škvor
zdroj: OKTAGON MMA

Daniel Škvor: V MMA som trochu zmäkol, pýta si zaujímavú výzvu

Daniel Škvor hovoril o tom, že v MMA trochu zmäkol a preto si pýta zaujímavú výzvu.


Daniel Škvor po 5-zápasovej víťaznej šnúre padol s Jorickom Montagnacom, dostal TKO po 38 sekundách. Aj také je MMA. Na ospravedlnenie českého bojovníka, bojoval s chorobou, bral antibiotiká a hrdinstvom z jeho strany bolo už len to, že sa v takom stave proti kvalitnému súperovi postavil. Ako priznal vo videu na facebooku, rád by sa dopracoval k odvete.



„Chcel by som sa postupne zase dostať na víťaznú vlnu a prípadne sa dostať až k odvete. Pretože tento zápas si chcem minimálne skúsiť ešte raz. V športe je to bežné, všetci spolu zápasia a súťažia znovu, v tom by som nevidel problém.“

Škvor je fantastický v postoji, kde začínal svoju kariéru bojových športov. Svojho času bojoval v prestížnej organizácii Glory. Je pripravený aj na novú postojársku výzvu.

„Rád by som si dal aj nejaký postoj, toto je výzva na organizátorov. Keby niekto niečo robil, dajte mi vedieť. Rád by som sa udržal aj v postoji, pretože v MMA som máličko zmäkol. V tréningu je to poznať, cítim to pri sparingu, ako sa zameriavam na grappling a na obranu, tak nemám tú svoju tvrdosť, ktorú som mal.“

Daniel Škvor je už po chorobe fit a pustil sa znova do plnohodnotnej prípravy. V hlave má jasno aj kedy by chcel ďalší zápas v organizácii OKTAGON MMA.

UFC Ludovit Klein

„Mám za sebou prvý tréning po antibiotikách, po 14-dennej pauze a cítim sa dobre. Chcel by som určite zápasiť na jar, ideálne v Liberci,“ má Daniel Škvor na radare turnaj, ktorý je na programe 15. apríla.

 

V texte môžu byť umiestnené odkazy na sponzorovaný obsah.